WHACKER

G'day mateys! Har just mailat Tracy (aka. mom). Får se hur många månader det tar tills jag får svar den här gången, de brukar vara ungefär lika snabba som en snigel på hasch. Men det gör ju å andra sidan att man blir that much happier när man äntligen får svar. Om man får det.
   Snart åker jag till USA. Fatta! In your fat faces, alla suckers som stannar kvar i Sverige. Åååh, vad jag längtar. Självklart kommer jag sakna er, men ni har ju bloggen (Hehe, skämt - jag räknar dock med att ni håller er jävligt uppdaterade, och kommenterar alla inlägg. Hur vet jag annars att ni läser mina noggrant formulerade texter?).
   Jag hoppas att det finns någon australienare där (stor chans) så att jag kan sno hans/hennes dialekt. I och för sig ska jag gifta mig med en australienare så jag kan ju sno dialekten då. Nu måste jag faktiskt gå för jag och mamma har ett otroligt viktigt möte i källaren (vi ska se på film, yihoo). Jag kände mig bara tvungen till ett litet inlägg eftersom alla tjatar så himla mycket hela tiden. Nu fick ni. HA.


Pusses and krams
Otroligt vacker bild på mig som inte har någonting med texten att göra men som förhoppningsvis kan skänka er en kort stunds lycka

xxx


Kommentarer
Postat av: emilia

vad söt du är

2009-03-02 @ 23:01:39
URL: http://maylia.blogg.se/
Postat av: mickis

hejsan . ja det var jättekul =D jag har inte gjort det en kompis har gjort det åt mig :D

2009-03-04 @ 19:51:40
URL: http://mickis.blogg.se/
Postat av: Obbiii

AHHH, det där fejset vill jag inte stöta på mitt i natten i din skog.

2009-03-04 @ 20:26:53
URL: http://obbie.blogg.se/
Postat av: michaela

Det e skit kul =D

2009-03-05 @ 20:19:14
URL: http://mickis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0